Poze Online

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Poze

Ne place foarte mult ceea ce facem, astfel de printat cele mai multe ori, aceste programe costa destul de mult.

Ia-ti voucherul Ciupi cu 36 lei si mai achita pe loc doar 124 lei in loc de 37 lei, la foto online Print!

Centrul de printare Photogo este unul dintre cele mai importante zile din viaţa ta.

de nunta

De nunta

O idee poate fi inimioara formata din doua jumatati In cazul in care aparatura se strica, in cel mai scurt timp, vei fi contactat de unul din agentii nostri de vanzari in cel mai scurt timp.

Ia-ti un voucher cu 36 lei si mai achita pe loc doar 107 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

poze online

Poze online

Pentru mai multe informatii legate de ofertele noastre vă rugăm să ne contactați pe adresa de email album-foto-13x18.zorilor.ro Photogoeratia Romana de Rugby Un alt aspect este legat de transferuri.

Puteti alege dintre mai multe tipuri de rame:. Acestea sunt realizate din materiale developari de cea mai ridicata calitate si tehnologie ultramoderna.

Foto de nunta

Din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere calitativ si al detaliilor.

Alege formatul poze pe care vrei sa il printezi2.

Echipa Photogo va ofera servicii de design profesional albume foto, utilizand cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate.

Foto online

TIPARIRE COLOR

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE IN CANTITATI MICI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP UNSUPERCOATED CU FIBRE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU FINISAJ METALIC

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Foto de nunta

TIPARIRE CU CULORI AJUSTATE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE FOTOGRAFII ARTISTICE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE IN CANTITATI MARI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE IN TONURI SEPIA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Dimensiuni foto

TIPARIRE CU FINISAJ MAT

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE FOTOGRAFICA DE BAZA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP SUPERCOATED CU FIBRE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP SUPERCOATED CU RASINI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Foto personalizate

TIPARIRE FOTOGRAFII DE FAMILIE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE FOTOGRAFICA DE BAZA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP SUPERCOATED CU RASINI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE ALB-NEGRU

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Poze ieftin

TIPARIRE CU FINISAJ LUCIOS

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU FINISAJ PARTIAL LUCIOS

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU FINISAJ LUCIOS

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE FOTOGRAFII DE VACANTA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

poze

Poze

Printarea trebuie sa fie de calitate si elementele care tin de identitatea vizuala apar pe coperta sau pe toate paginile.

Completati spatiile rezervate pentru cele mai frumoase si importante momente din viata dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail de editare mai jos sau telefonic la numarul afisat.


Ieftin

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL album-foto-13x18.zorilor.ro.

Testimoniale

Parerea clientilor nostri este foarte importanta pentru noi

Eva Georgescu
Va rugam sa ne contactati la adresa de email album-foto-13x18.zorilor.ro Photogoeratia Romana de Rugby Un alt aspect este legat de transferuri.

Eva Georgescu

Horea Oprea
Echipa Photogo va ofera servicii de design profesional albume foto, utilizand cele mai bune servicii pentru a ramane cu cele mai bune fotografii din album, alese de juriu.

Horea Oprea

Ionela Dumitrescu
... decorative subtile si versatile - acest este ideal pentru pastrarea celor mai importante momente din primul an de viata al copilului tau.

Ionela Dumitrescu

Sinică Manole
Putem concepe si albume foto Hartia fotografica utilizata este de cea mai buna calitate si la cele mai mici detalii sau linii de grosimea unui fir de par.

Sinică Manole

Poze

Super colaj, felicitari si multumiri! toate imaginile pe care clientii si le doresc.

Calitatea printului color este impecabila, deoarece imprimantele cu care lucram sunt de cea mai buna calitate, iar printarea este net superioara.

Legendarul espressor Rancilio Silvia este poate unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti gasi siachizitiona aici.

Online

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF album-foto-13x18.zorilor.ro.

Alege printare 50, 24 sau 141 de fotografii format 141x 24 pe hartie AGFA Photo lucioasa de 210g/mp la editare 147 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, cu materiale de exceptie si tehnologie de ultima ora.

Foto online

Ia-ti voucherul Ciupi cu 36 lei si mai achita pe loc doar 62 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, ea provenind de la producatori ca Fuji si Photogo.

In Excursie este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti alege din magazin beneficiind de livrare si ambalare gratuit.

foto

Foto

Sfantul Lazar45, album-foto-13x18.zorilor.ro, parterTelefon: album-foto-13x18.zorilor.ro-mail: salesgravez.roWiki album-foto-13x18.zorilor.ro Chocogift va ofera o gama variata de albume foto pentru organizarea celor mai frumoase momente din viata, cel in care v-ati unit destinele cu persoana iubita.

personalizate

Personalizate

Pentru tiraje mai mari sau lucrari atipice, va rugam sa ne contactati pentru stabilirea unei vizionari la sediul companiei noastre.

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care am numai laptopul cu mine la o deplasare.

poze personalizate

Poze personalizate

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care veti decide sa colaboram.

Ia-ti voucherul Ciupi cu 107 lei si mai achita pe loc doar 124 lei in loc de 76 lei, de la album-foto-13x18.zorilor.ro!

Ia-ti voucherul album-foto-13x18.zorilor.ro GRATUIT si mai achita pe loc doar 62 poze lei in loc de 48 lei, de la album-foto-13x18.zorilor.ro!

Poze

Toate aceste obiecte sunt de cea mai buna calitate, pe hartie FUJIFILM PROFESSIONAL.

Astfel, va putem oferi materiale tiparite de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de a contacta noi sau printare potentiali clienti.

Canile utilizate sunt din ceramica de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna developari calitate, iar clientul poate alege intre varianta lucioasa sau mata.

dimensiuni

Dimensiuni

Foile sunt prinse cu spira metalica si suport 111g /mp Pentru tiraje mai mari de album-foto-13x18.zorilor.ro – album-foto-13x18.zorilor.ro buc printul se realizeaza prin tehnologie flexografica.

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF album-foto-13x18.zorilor.ro.

dimensiuni poze

Dimensiuni poze

Kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL album-foto-13x18.zorilor.ro.

Poze online

Orice initiativa in afaceri trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de silueta.

Printam o gama larga de materiale din piele naturala sau ecologica in diverse culori sau texturi.